Istoric

Fondat în anul 2006, Abatorul de la Ceptura este un abator de categorie A cu o capacitate de sacrificare anuală de 100.000 capete porcine şi 30.000 capete bovine. Politica de producţie şi vânzare a facut din Abatorul de la Ceptura un model în piaţă pentru produse obţinute la standarde europene de igienă, de calitate şi de protecţie a mediului. În ceea ce priveşte cifra de afaceri a companiei, aceasta a avut un trend ascendent în ultimii ani, în anul 2009, având valoarea de 8.4 mil Eur şi ajungând la finele anului 2013, la suma de 14.4 mil Eur.

Valori

Abatorul de la Ceptura, pune pe prim plan siguranţa alimentară, calitatea produselor şi pregătirea profesională a angajaţilor companiei. Devotaţi principiilor calităţii şi trăind cu intensitate, pasiunea investită în satisfacţia lucrului bine facut, cei 100 de angajaţi ai Abatorului de la Ceptura îmbină cele mai importante valori caracteristice unui producător din domeniul agroalimentar: calitate, transparenţă, responsabilitate, spirit de echipă, performanţă.

Misiune

Principala misiune a ,,Abatorului de la Ceptura’’ este să furnizeze clienţilor săi materie primă şi produse finite la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă alimentară, la un preţ cât mai competitiv.